Profesionálne vzdelávanie pre ekonómov, účtovníkov a audítorov

Záznam školenia - 7. 3. 2018

Ochrana osobných údajov - GDPR v praxi
JUDr. Marcela Macová, PhD., 7. 3. 2018, Banská Bystrica
- Krátka ukážka z prednášky - (ak je len čierna obrazovka, použite Firefox alebo Chrome)
Čo je v cene?
  • plnohodnotný záznam zo školenia
  • záznam diskusie k téme v rôznych mestách
  • podrobný pracovný manuál v digitálnej forme
  • neobmedzené prehrávanie záznamu školenia
Prečo sa to oplatí?
  • ušetríte čas cestovaním
  • školenie môžete použiť na argumentáciu s úradmi
  • popri sledovaní školenia sa môžete venovať aj inej práci



Lektorom školenia bol: JUDr. Marcela Macová, PhD.
Popis školenia:
Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi.
Na seminári sa budeme venovať komparácii pôvodného zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a nového návrhu zákona o ochrane osobných údajov a nariadeniu GDPR.
Obsah školenia:

Ochrana osobných údajov podľa nového zákona o ochrane osobných údajov a nariadenia
Prichádzajú zmeny, kedy doteraz platný zákon č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov nahrádza nový zákon o ochrane osobných údajov, ktorý je už v pripomienkovom konaní. Nielenže bude nový zákon o ochrane osobných údajov, ale už je platné aj Nariadenie európskeho parlamentu a rady (EÚ) o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov ("GDPR").
Pripravte sa na to, že od 25.5.2018 žiadna dokumentácia k ochrane osobných údajov nemôže byť vypracovaná podľa zákona č. 122/2013 Z. z.
Povieme Vám na čo sa musíte pripraviť už teraz a čo môžete ešte "odložiť" na neskôr.

Cieľom seminára je poskytnúť potrebné informácie o dôležitých zmenách v oblasti ochrany osobných a pripraviť spoločnosti na bezproblémové zvládnutie nových pravidiel v praxi.

Na seminári sa budeme venovať komparácii pôvodného zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov a nového návrhu zákona o ochrane osobných údajov a nariadeniu GDPR.

Viete že:

  • budete nanovo poučovať oprávnené osoby?
  • potrebujete nové sprostredkovateľské zmluvy?
  • bezpečnostná dokumentácia zostáva len bude mať iné náležitosti?
  • evidencia informačných systémov sa bude volať záznam o spracovateľských činnostiach?
  • ruší sa oznámenie a osobitná registrácia?
  • je možnosť získať certifikát o tom, že ste spoločnosť, ktorá dodržiava ochranu osobných údajov?

Obsah seminára:

  • Zmeny v doterajšej právnej úprave ochrany osobných údajov
  • Povinnosti prevádzkovateľov podľa ešte platného zákona o ochrane osobných údajov a podľa nového zákona a nariadenia GDPR - komparácia
  • Čo sa ruší a čo zostáva?
  • Novinky podľa nového zákona a nariadenia GDPR
  • Diskusia. Otázky a odpovede
Späť
Spokojní zákazníci Predchádzajúce hodnotenie Nasledujúce hodnotenie
Autor hodnotenia
Máte otázky?
Máte otázky? Zavolajte nám.
V prípade Vašich otázok, informácii a pripomienok nás neváhajte kontaktovať.
Telefón 048 414 66 36 048 381 01 38 048 411 34 75
Mobil 0918 780 129 0911 921 855 0902 669 955
Naše referencie
Pozrite si lektorský tím

Naša spoločnosť

Sme vzdelávacia organizácia, špecializovaná na vzdelávanie ekonómov a účtovníkov.

Odbornými školeniami zvyšujeme informovanosť a profesionálnu úroveň obce účtovníkov, prinášame odborný výklad k zmenám v zákonoch.

Formulár na odstúpenie od zmluvy

Všeobecné obchodné podmienky

Spracovanie osobných údajov

Balíky videoškolení

Kontaktujte nás